زلال طب شیمی: تولیدکننده آب دیونیزه و لوازم دندانپزشکی

زلال طب شیمی

تولیدکننده ملزومات دندانپزشکی

زلال طب شیمی
رویش دندان های شیری اتفاقی است که والدین از تماشای آن ها در دهان کودک خود هیجان زده میشوند و طبیعتا به دنبال آن، اختلال یا عدم رویش دندان های دائمی در موعد خود، ممکن است اتفاقی نگران کننده باشد. باید بدانید که تمامی دندان های دائمی از سن 5 تا 7 سالگی شروع به

فهرست آنچه در این مقاله میخوانید

رویش دندان های شیری اتفاقی است که والدین از تماشای آن ها در دهان کودک خود هیجان زده میشوند و طبیعتا به دنبال آن، اختلال یا عدم رویش دندان های دائمی در موعد خود، ممکن است اتفاقی نگران کننده باشد. باید بدانید که تمامی دندان های دائمی از سن 5 تا 7 سالگی شروع به رشد کرده و رشد آن ها تا سن 17 تا 23 سالگی، با رویش دندان عقل تکمیل می شوند.

اما نکته مهم این است که دندان های آسیای بزرگ در فضای انتهایی دهان و پشت دندان های دیگر در فضایی می رویند که خالی بوده و هیچ دندان شیری دیگری در این قسمت وجود نداشته است. این مسئله باعث شده تا والدین تصور کنند این دندان ها شیری هستند پس حفظ و سلامت آن ها اهمیتی ندارند. (توجه داشته باشید که به طور کلی، حفظ و رسیدگی به دندان های شیری از اهمیت ویژه ای برخوردارهست زیرا تضمین سلامت و رشد صحیح دندان های دائمی هستند)

به دنبال بررسی علت در نیامدن دندان دائمی کودکان، والدین سریعا پیگیر شده و به دنبال مطلبی در اینترنت و یا مراجعه به دندانپزشک متخصص کودکان بوده تا بدانند دندان های دائمی کودکان کی در می آیند؟ در ادامه مقاله با بررسی عوامل مختلف به علت در نیامدن دندان دائمی کودکان می پردازیم. با ما همراه باشید …

بررسی عوامل موثر در علت در نیامدن دندان دائمی کودکان

  1. ژنتیک : ژنتیک یکی از عوامل تاثیرگذار در تاخیر رشد دندان های دائمی و یکی از جواب ها در مقابل پاسخ دندان های دائمی کودکان کی در می آیند هست. اختلالات در ژنتیک میتواند باعث تاخیر رشد دندان های دائمی شوند.
  2. عدم وجود فضای کافی: نبودن فضای کافی در دهان کودک می تواند باعث اختلال در رشد دندان های دائمی شود. این دلیل یکی از شایع ترین علت در نیامدن دندان دائمی کودکان است که بعد از مراجعه به دندانپزشک کودکان می توان درمان ارتودنسی را جهت افزایش فضای بین دندانی با مشاوره و زیر نظر دندانپزشک متخصص ارتودنسی انجام داد.
  3. رویش دندان شیری در مسیر نادرست: یکی از علت های در نیامدن دندان دائمی کودکان، رویش در مسیر اشتباه است. زمانی که در جای دندان شیری، دندان دائمی رشد نمیکند والدین نگران شده و به دنبال پاسخ این سوال هستند که دندان های دائمی کودکان کی در می آیند. شاید شنیده باشید که رویش دندان دائمی پشت دندان های شیری اتفاق افتاده است ، این اختلال نیز شایع نیست و ممکن است از هر 10 مورد، 1 مورد دچار این اتفاق شده باشد و این مشکل تنها فقط در دندان های جلویی و در فک بالا یا پایین دیده میشوند. مورد دیگری که موجب نگرانی والدین میشود، کج درآمدن دندان دائمی کودک است که دندان ها به شکل صاف رشد نمیکنند و این اختلال نیز خوشبختانه با درمان ارتودنسی دندان برای کودکان قابل حل است. بنابراین توجه داشته باشید که مراجعه و بررسی دندان ها توسط دندانپزشک متخصص ارتودنسی امری ضروری است.
  4. جنسیت کودک : نحوه رشد دندان ها در دختر‌ها و پسر‌ها متفاوت است. به این صورت که نشانه های بلوغ در دختران زودتر از پسران اتفاق می افتد و تغییرات جنسی را دختران زودتر از پسران تجربه می کنند. بنابراین ممکن است از دست رفتن دندان شیری در دختران زودتر اتفاق بیوفتد.
  5. تغذیه : مورد دیگری که میتواند در رشد دندان ها تاثیر گذار باشد تغذیه مناسب در کودکان است. تغذیه مناسب باید حاوی کلسیم و مواد معدنی غنی باشد تا بتواند ساختار دندان را محکم در لثه حفظ کند. توجه داشته باشید که نقش تغذیه در رشد دندان ها امری مهمی تلقی میشود. بنابراین قبل از پرسیدن سوال اینکه دندان‌های دائمی کودکان کی درمی‌آیند مطمئن شوید که وعده های پر شکر را از برنامه غذایی کودک حفظ کرده اید.

اگر دندان های دائمی به موقع در نیایند چه اتفاقی می افتد؟

عدم رشد دندان های دائمی امر مهمی است که باید والدین به دنبال علت در نیامدن دندان دائمی کودکان خود باشند. بیرون نیامدن دندان دائمی ممکن است باعث عوارضی شود که از کودکی تا بزرگسالی، عوامل متعددی مثل سلامت و زیبایی کودک را دچار اختلال کند. عوامل زیر از عوارض در نیامدن دندان دائمی کودکان هستند :

  1. اختلال در قرار گرفتن دندان ها در جایگاه مناسب خود : در این مورد اگر دندان های دائمی در جای مناسب خود و به موقع رشد نکنند و به طور کلی هم بیرون نیاید ممکن است دندان های دیگر به سمت جای خالی حرکت کنند و این بهم ریختگی دندانی باعث فشار دندان ها به یکدیگر شده و یا دچار فاصله دندانی یا عقب زدگی و جلو زدگی شوند.
  2. اختلال در عملکرد دندان های : در این موقعیت اگر دندان دائمی بیرون نیاید ممکن است باعث ایجاد اختلال در صحبت کردن و جویدن غذا، برای کودک ایجاد شود. به دنبال آن مشکلاتی درد، التهاب و ترک خوردگی دندان های دیگر برای کودک ایجاد میشود.

دندان‌های دائمی کودکان کی در می‌آیند ؟

دندان های دائمی شامل 32 دندان هستند که رشد آن ها از 5 سالگی تا 7 سالگی آغاز شده و در سنین حدود 17 تا 23 سالگی با رشد آخرین دندان که دندان عقل هست کامل میشوند. اولین دندان دائمی در سن 6 سالگی رشد میکند. بهترین نکته در این میان این است که چکاپ های دندان پزشکی کودکان را در موعد مقرر انجام داد تا در صورت تشخیص هر نوع اختلال بتوان سریعا آن را با طرح درمانی مناسب برطرف کرد.

سوالات متداول

چه علتی مانع رشد دندان های دائمی کودکان میشود؟

عوامل مختلفی میتوانند در این اتفاق تاثیر گذار باشند، مثل ژنتیک و ارثی یا عدم فضای کافی و …

آیا وجود مشکلات دهانی و فکی میتوانند در رشد دندان ای دائمی اختلال ایجاد کنند؟

در برخی مواقع ناهنجاری های فکی و فضای کم موجب میشود تا در رویش دندان های دائمی با اختلال مواجه شود.

نتیجه گیری و جمع بندی

اینکه بدانید دندان های دائمی کودکان کی در می آیند و یا علت در نیامدن دندان دائمی کودکان چیست باید گفت اختلال در رشد دندان های دائمی میتواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای سلامت دهان و دندان کودکان شود. درمان در نیامدن دندان دائمی کودکان و بررسی علت در نیامدن دندان دائمی کودکان مسائلی هستند که بعد از بررسی وضعیت دهان و دندان کودک توسط دندانپزشک کودکان مشخص میشود.

ثبت سفارش استعلام قیمت تماس 68423

شرکت زلال طب شیمی یک تولید کننده مورد اعتماد لوازم یکبار مصرف و بهداشتی دندانپزشکی با ارائه محصولات ضروری که در حفظ سلامت و تندرستی بیماران  دندانپزشکی نقش اساسی دارد.

شرکت زلال طب شیمی به تولید لوازم دندانپزشکی با کیفیت، استاندارد و استریل با پیام اصلی مقاله مطابقت دارد. 

بهداشت  ابزار و تجهیزات دندانپزشکی  در دنداپزشکی حرف اول را می زند. استفاده از سینی یکبارمصرف و سایز لواز مصرفی  یکبار مصرف استاندارد نه تنها ایمنی بیماران  را تضمین می کند، بلکه به جلوگیری از انتقال عفونت ها، ارتقاء یک محیط دندانی سالم و ایمن برای کودکان کمک می کند.

 تعهد شرکت زلال به تولید لوازم بهداشتی دندان، جزء مهمی از تلاش گسترده تر برای حفظ سلامت دهان و دندان کودکان است، ماموریتی که در مقاله به آن اشاره شده است. محصولات با کیفیت آنها به حفظ استانداردهای بهداشتی، ایمنی و بهداشتی ضروری برای مراقبت از دندان کودکان کمک می کند.